Viața este un Mare Joc în care fiecare dintre noi joacă un rol și, ghidat de sinele superior, încearcă să găsească răspunsuri și să înțeleagă regulile.

„Leela”  se traduce din sanscrită prin „Joc”. Leela ne învață să vedem viața ca pe un joc – să îmbrățișăm fiecare moment cu inima deschisă. El ne ajută să sondăm adâncurile înțelepciunii noastre pentru a răspunde la tot felul de întrebări.

Jocul transformator al vieții, Leela, este un model de lucru al Marelui Joc dezvoltat în antichitate și adus în lumea occidentală de Harish Johari, un artist, sculptor, compozitor, muzician, cântăreț, profesor și filozof indian, care în 1975 a publicat cartea „Leela. Jocul descoperirii de sine”.

Filozofia Leela este chintesența cunoașterii vedice. Vechii yoghini, după ce au cercetat labirintul minții umane, au identificat 72 de stări inițiale ale ființei și conștiinței, iar aceste stări corespund celor 72 de celule ale jocului Leela.

Cel mai vechi joc de autodescoperire, Leela, este un dar pentru fiecare persoană aflată pe calea cunoașterii. Folosind acest joc ca oglindă a vieții reale, puteți economisi mulți ani. Ani pe care i-ați fi petrecut căutând calea care v-a adus la această încarnare.

Jocul Leela este un instrument de autocunoaștere, care vă permite să „verificați calea” și, dacă este necesar, să corectați direcția de deplasare. Leela este unul dintre sistemele de autodescoperire, un mod de cunoaștere a vieții și a legilor Universului.

Mecanismele jocului: jucătorul aruncă zarurile, permițând forțelor karmice să determine următoarea mutare pe tablă. El călătorește prin diferitele planuri ale existenței, urcând pe săgeți și coborând pe șerpi, pentru a realiza intențiile Sinelui său superior oriunde s-ar afla.

Jocul se încheie doar atunci când jucătorul a realizat pe deplin esența forțelor karmice și a atins Conștiința Cosmică.

Scroll to Top