Te salut, OM bun!

Eu sunt Olesia Avram.
Terapeut, coach, cofondatoare Sculptoplastics 3E, am adus în România mai multe programe transformaționale, puternice, de lucru cu subconștientul, cu neamul, cu strămoșii – Fluviul Ancestral, Zeița protectoare a neamului.
Leela este cel mai recent mijloc pentru reconectarea cu tine, un puternic exercițiu de autocunoastere, prin joc, pe care l-am adus pentru a vă oferi o metoda milenară, testata de-a lungul timpului, cu rezultate care depășesc orice așteptări.
Sunt dedicată dezvoltării tale și unirii părții conștiente din tine cu potențialul tău creator, nelimitat, în mod responsabil, pentru a aduce multiple beneficii atât ție, cât și celor din jurul tău.

Bine te-am găsit!

Eu sunt Oxana Pață.
Misiunea mea este de a-i inspira pe cei din jurul meu spre iubire, recunoștință și pace, pentru a crește nivelul de conștiință al oamenilor și a le fi un exemplu demn de urmat, spre a-și da voie să își descopere și să urmeze intuiția, ghidarea divină pe care o avem cu toții înlăuntrul nostru.

Am cercetat, am verificat și   m-am convins că intuiția întotdeauna m-a ghidat înspre creștere, dezvoltare și abundență.

Astfel, am decis să împărtășesc și celor din jur din experiența mea, pentru a le da curajul să elibereze limitările și fricile, pentru a-și întinde aripile și a fi nelimitați, pentru a se exprima de la nivelul sufletului, care experimentează această lume prin vehiculul – corpul pe care îl avem fiecare pe durata acestei minunate călătorii pe Pământ.

Vă mulțumesc din suflet pentru că existați și vă felicit pentru că vă alăturați noua în acest minunat parcurs către voi inșivă.

Scroll to Top